.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2020
.
Somriures tapats
Amb les nostres boques ocultes, estem aprenent moltes coses. Que els ulls també poden somriure o estar tristos. Que al darrera de cada mascareta, cada persona és molt important. Que la vida és molt valuosa, però molt vulnerable. Que sense saber-ho ni desitjar-ho, podem contagiar a altres o ser contagiats. Que les autoritats sanitàries ens informen per ajudar-nos. Que és millor sacrificar-se una mica que posar-se malalt. Que és millor una quarantena que una hospitalització. Que la vida segueix, el gran miracle de la vida.
Durant el mes de setembre, la mare del nostre noi de Paraguai ha decidit fer-se càrrec d’ell durant aquest curs escolar. En el comiat els hi desitgem un bon curs a tots dos.
Comencem una marató anomenada curs 2020 – 2021 plena de nous obstacles. Però els 10 de la casa correrem com sempre, amb realisme i optimisme. Comencem amb l’ajuda de Déu i amb el suport de molts amics com tu. Comencem amb un somriure, per dins i per fora.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt