.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2020
.
Preparats per obrir
No només estem preparats per obrir la Residència el dilluns 14 de setembre. Volem estar preparats també després d’algun possible nou confinament general ineludible, o si pot ser hem de passar alguna setmana de quarantena obligatòria si es produeix algun positiu al nostre entorn. En tot moment que ens sigui possible, volem estar sempre preparats per servir i ajudar.
Comencem el curs dient adéu i fins sempre a tres dels nostres campions del curs passat. Dos dels nostres grans ja marxen de la Resi amb la majoria d’edat a la cartera i dedicats al seu nou entorn laboral. I una de les nostres noies de l’institut podrà seguir endavant des de casa seva, amb la seva mare. Els hi desitgem a tots tres tot el millor. En un curs que es presenta difícil desitgem que tots puguem afrontar-lo amb ànim, esforç, esperança i disciplina. Gràcies a tots els que us impliqueu amb el vostre suport.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt