.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2020
.
Estèreo?
Amb la música, els sons se senten amb harmonia a cada costat de les nostres oïdes. La vida també sona en estèreo. Però sentim bons sons barrejats amb altres dissonants o sorollosos. Inevitablement, ho sentim tot alhora per tots dos costats. Cal escoltar de tot! Escoltar en estèreo no és escoltar dues vegades el costat que més ens interessi. És estar atents a tot i fer cas al que és més objectiu i constructiu.
Escoltem que els confinaments són molt bons i que són molt dolents. Hi ha d’epidemiòlegs i de negacionistes. Hi ha pro salut i pro economia. Hi ha optimistes i pessimistes. Els que s’esforcen i els que abandonen. Els que s’adapten i els que miren cap a una altra banda. Els que segueixen i els que es planten. Nosaltres anem a adaptar-nos a la realitat amb esforç i optimisme, amb dies incòmodes i soferts, però amb una convivència de suport i solidaritat. Estudiants, sigueu confinats o presencials, tots endavant! En aquesta carrera, malgrat sigui d’obstacles, seguim dempeus. Escoltem amb paciència sons i sorolls, amb les oïdes sempre ben atentes a ambdós costats.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt