.
IMATGE DEL MES
GENER 2020
.
Dècades i relleus
Els nens no compten els anys per dècades. Els grans, sí. Una nova dècada ha pres el relleu de l’anterior. Els anys 20 del segle XXI prometen ser convulsos en l’aspecte social, polític, econòmic, climàtic... El nostre repte es protegir i educar els nens i adolescents en una llarga dècada molt significativa anomenada infància, que és clau a les seves vides individuals i determinant pel futur de la societat. En això estem.
Les dues dècades que portem de segle coincideixen amb el temps que portem l’actual equip educatiu. Vam prendre el relleu als cuidadors anteriors que van servir en les tres dècades anteriors. I una nova dècada ens repta per afrontar noves dificultats i desafiaments en aquests propers anys. No existeixen “dècades prodigioses”. Només existeix el treball constructiu i constant. A la foto, dos germans actualment a “la Resi”, amb més d’una dècada de diferència d’edat, que es van prenent el relleu... I la carrera segueix.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt