.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2020
.
Regals
Un regal és quelcom bo que rebem gratis. Costi el que costi, és gratis per qui ho rep. El fa somriure. Rebre regals bons i gratuïts ens alegra el dia, sigui un aniversari o en qualsevol altra ocasió. És bo per qui ho rep i per qui ho dóna, amb el seu cost, expressant estima i afecte. I qui ho rep, només ha d’acceptar-ho i agrair-ho. Només ha de pagar el petit esforç de valorar aquest regal per tal de gaudir-ho i tenir cura d’ell.
Volem que la Residència Emmanuel segueixi sent també un regal de gran valor per a cada menor a la RIE i per a les seves famílies. Desitgem que sigui un gran tresor, un bon recurs que els hi faciliti la vida en les seves problemàtiques, oferint als nens casa, abric, menjar, llit, educació, convivència, valors, estima, ordre... Perquè les seves vides són grans regals que volem cuidar.
Fem una crida a col·laboradors, entitats, empreses, a que us impliqueu en els projectes de futur de la RIE. I una crida a que impliqueu també a d’altres. L’objectiu és mantenir i millorar el nostre servei en els propers anys: una nova fundació, una nova casa, un projecte optimitzat. Gràcies per la teva implicació. Entre tots podem donar un regal desinteressat però de gran vàlua per a cada menor que cuidem i per a les seves famílies. Sigues tu també part d’aquest regal. Moltes gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt