.
IMATGE DEL MES
DESEMBRE 2019
.
Nadal anacrònic
La majoria dels nens que van estar a “la Resi” en el passat ja són majors d’edat. Els anomenem “nens de la RIE”, per entendre’ns... Però, en realitat, és una expressió anacrònica. Ara ja són homes i dones. No són aquells nens vulnerables, sinó adults més forts. Quan els saludem avui, ja no hi ha carantoines ni infantilismes, sinó respecte, valoració, bon humor i admiració pels seus nous projectes de vida. Vet aquí, a la foto, alguns dels nostres nois grans que estan actualment a la Llar Emmanuel.
El Nadal, mal entès, és anacrònic. Jesús ja no és un nadó figurant en un pessebre, ni un preadolescent ensenyant als mestres. Sí que celebrem amb afecte la seva primera vinguda al món. Però els seus 33 anys amb les seves Bones Notícies també van quedar enrere, incloent-hi la seva mort i la seva resurrecció. Celebrar el Nadal avui implica també valorar qui és Jesucrist avui, en el present, saber què fa i quina serà la seva acció de futur quan torni. L’Ovelleta ja és un Lleó des de fa molt de temps. Feliç aniversari, però sense infantilismes.
Bon Nadal ...
Ben Actual !!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt