.
IMATGE DEL MES
MAIG 2019
.
Acte institucional
Com a part del 50 aniversari de la Residència Infantil Emmanuel, aquest mes de maig hem celebrat un acte institucional a la nostra població de Sant Just Desvern com agraïment a l’Ajuntament i a les diferents entitats i veïns que han col·laborat amb nosaltres durant tots aquests anys. L’escola de primària Montserrat, l’institut de secundària de Sant Just, i centres esportius i culturals com l’Escola de Dansa Renata Ramos Paris, el Taller de Músics o el Club de Fútbol Sant Just, entre d'altres, ens han ajudat en la formació i cura dels nostres nens.
Com observem a la foto, i d’esquerra a dreta, a l’acte vam tenir diferents participants significatius: Guillem Correa, secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya, Fina Grau, presidenta de l’associació Residència Infantil Emmanuel, Josep-Lluís Carod-Rovira, ex polític, filòleg i historiador, autor del llibre “Història del protestantisme als Països Catalans” (2016), Gina Pol, regidora d’alcaldia i presidència, i regidora d’acció social de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, i Mariona Cardona, component de l’equip educatiu de la Residència Infantil Emmanuel.
En l’acte també vam poder gaudir del reportatge en vídeo dels nens i educadors que formen la Llar Infantil el present curs escolar. Pots veure aquest vídeo al següent enllaç:

https://youtu.be/kL3n52sDOzo
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt