.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2019
.
Retrobament
Després d’estar uns anys amb nosaltres, fa deu mesos que la nostra amiga de Guinea Equatorial va marxar de la Resi. Va marxar per estudiar a Anglaterra. En aquestes festes hem alleujat la separació i l’enyorança amb un RETROBAMENT sorpresa on hem pogut abraçar-nos i explicar-nos cóm va la vida... A la foto amb ella, els somriures expressen l’alegria de reveure’ns.
Però hi ha un adéu que ens ha commocionat a tots. Recentment ha traspassat de mort inesperada el marit de la Fina Grau, presidenta de la Resi, en un tràgic accident de tràfic. El dolor de l’absència i l’enyorança només s’alleuja amb l’esperança del RETROBAMENT, convicció que ve de la nostra fe. A la segona foto veiem el Bernat, al costat de la Fina i darrera de la seva germana Sara i el seu cunyat, el pastor Joan Martínez. Aquest mes s’ha celebrat el diumenge de resurrecció. La celebrem cada dia.
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt