.
IMATGE DEL MES
JUNY 2019
.
En construcció
Aquest curs que s’acaba el recordarem per les interminables obres públiques que han fet al nostre carrer. Ha estat un any ben pesat, amb màquines, obrers, sorolls, pols, fang, restriccions i incomoditat. A més a més, algunes cases noves en construcció s’han afegit al concert de formigoneres, excavadores i radials a les nostres dues voreres. A les preguntes dels nens, els contestàvem en broma que aquells treballadors cridaners havien perdut alguna moneda o una lentilla i l’estaven cercant removent-ho tot...!
Igual que aquestes obres en carrers i edificis, les vides dels nostres nens també estan en construcció. Són projectes on sembla que en un sol dia de feina no fa avançar gaire. Però conforme passen les setmanes i els mesos, observem canvis notables. Veiem com el treball es completa i es fa realitat el que estava projectat sobre el plànol. Els nens han completat un curs que acaba amb molts objectius aconseguits. I ara afronten noves realitats, noves etapes que han anat forjant.
Són vides en construcció. Hi ha millores i canvis. Alguns dels nostres nois grans ja comencen amb alguna petita experiència laboral que els ajuda en varis aspectes. Altres més jovenets finalitzen l’etapa de ensenyament de primària i passaran a la secundària al setembre. Un canvi significatiu és que aquest mes ens deixa el nostre amiguet bolivià d’onze anys i mig que va arribar a principis de curs amb la seva vitalitat i simpatia (el del mig a la foto). Desitgem que tot el construït en la seva vida durant aquest curs li faci molt de bé en tornar al seu país. Et trobarem molt a faltar!
Veure un
altre mes
ÍNDEX

1969 - 2019
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt