.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2017
.
La foto d’aquest curs
Aquesta és la foto del curs que hem començat aquesta nova tardor. Sis, a l’institut. Quatre, al “cole”. Els tres educadors, al davant. Tots il·lusionats en aquesta nova aventura. No som ni pocs ni molts. Cada persona té un valor incalculable. Cada vida té la importància màxima, amb moltes circumstàncies que barregen el que és senzill amb el complex, la força amb la vulnerabilitat, i els fracassos amb els nous reptes i esperances.
Ha començat un nou curs per conviure, divertir-se, estudiar, descansar, esforçar-se, patir, menjar, preguntar, riure, conversar, aprendre, dormir, emmalaltir, meditar, sanar, callar, cantar, enfadar-se, llegir, ballar, reconciliar-se, telefonar, badallar, viatjar... i altres moltes accions que realitzarem al llarg dels mesos. Amb tot això, i amb el suport de persones col·laboradores com tu, també procurarem fer servir totes les conjugacions del verb...
E D U C A R
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt