.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2017
.
“PoSaTaLSeuLLoCaR”
Alguns nens de la Resi tenen un germanet nadó i saben que ell necessita que l’ajudin en tot. Els més grans tenen que posar-se al seu lloc. Els nostres nens i els educadors també tenim mares o avietes que necessiten ajuda perquè ja són molt grans. Cal posar-se al seu lloc perquè ens necessiten. I quan un pare o una mare jove és a l’hospital, necessita ajuda.

     Necessita d’algú sa
     que li doni un cop de mà.
     Rodolí!

A la Resi tots aprenem a posar-nos al lloc d’algú que ens necessiti. Tots necessitem ajudar i ser ajudats.
Per compartir amb tu aquesta lliçó tan important, tots els que vivim actualment a “la Resi” hem fet aquest vídeo titulat PoNTeNSuLuGaR (en espanyol), que pots trobar al nostre canal de YouTube anomenat RESI RIE – Residència Infantil Emmanuel. Contagiat i encomanat d’aquesta cançó! Accepta ajudar! Accepta ser ajudat! Ni una cosa ni l’altra són cap deshonra. Tot el contrari: ens ajuda a ser millors persones!
Nosaltres, com a Residència, necessitem que tu et posis al nostre lloc. Necessitem que ens ajudis en tots els esforços i despeses que te aquest servei. Molts voluntaris i donants ja ho esteu fent. Anima’t tu també. Persones, famílies, entitats i organitzacions, per favor, ajudeu-nos. Posatalseulloca’ns!
Vídeo:
https://youtu.be/ArYEtQcsrbI
Canal RESI RIE - Subscriu-te !
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt