.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2017
.
Primer dia de curs
Hola! El primer dia de curs ha començat amb pluges. Però, com expressa la dita, “cal fer el cor fort” (“al mal temps, bona cara”). Cal afrontar contrarietats com la por al setembre, al canvi de llar, de dinàmica, als llibres, assignatures, deures, a les dificultats que afronten cada mare o pare... Com serà la Resi aquest nou curs? Doncs hi haurà dies de pluja, estones de llamps i trons, però també de calma i de sol. Es tracta de que sempre, passi el que passi, puguem estar cuidats sota un sostre.
A la nostra cultura els problemes es simbolitzen amb “un drac al qui afronta un príncep”, o amb “molins que semblen gegants temibles”. Però en el nostre cas, per afrontar les dificultats, el príncep, cavaller o princesa no estan sols en la seva lluita. Esperem l’ajuda d’un bon col·lectiu de valents voluntaris i col·laboradors. Sabem que ens ajudareu amb els reptes i dificultats d’aquesta nova aventura. Voluntariat, suport econòmic, col·laboracions, acollides, visites... Moltes gràcies per tota la vostra implicació. Gràcies per la implicació concreta de cadascun. Ja estem en marxa. Et necessitem des del primer dia.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt