.
IMATGE DEL MES
MAIG 2016
.
Com serè de gran?
Hi ha molts aspectes de la nostra vida que no els podem escollir. El segle, l’any que ens va tocar néixer, el continent, el país, la ciutat... ¿Vas decidir cóm serien els teus pares, el coler dels teus ulls, el teu sexe, la teva raça? Entre els milers d’espermatozoides del nostre pare ens va tocar exactament un: el que va definir la nostra identitat. Durant la vida, moltes circumstàncies també arriben sense permís, fins i tot el dia que arriba l’últim alè.
Però, atenció! Hi ha assumptes que sí que podem decidir. Cóm seré de gran? Què seré? Què podré aportar a la meva família, als meus amics i a la societat? Els estudis durant la infància i la joventut poden desembocar en una bona professió després d’una bona preparació. L’esforç i la paciència poden donar els seus bons resultats. Així doncs, en el que sí que podem decidir, cal que ho decidim bé. El que siguis de gran no depèn només de la genètica i de les circumstàncies. Depèn, en gran part, de tu. Sí. Depèn molt de tu. És per això que t’ajudem a millorar el teu present i a preparar el teu futur. El futur es fa ara.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt