.
IMATGE DEL MES
JUNY 2016
.
Una volta més
El nostre petit món de “la Resi” ja ha donat totes les voltes que havia de donar durant aquest curs 2015 – 2016. Tenim la satisfacció d’haver completat un any més afrontant tots els reptes. Han estat moltes petites voltes de rotació... i una gran volta més de translació... Entre tots, hem assolit aquesta darrera etapa. I ja planegem la propera.
El món és el mateix per a cadascun de nosaltres. Però els onze que hem viscut aquest curs a “la Resi” ho hem experimentat cadascun a la nostra manera. Un per un tenim el nostre petit món particular amb els nostres reptes personals, la nostra petita gran història i els nostres motius d’agraïment. I a cada món li cal seguir la seva òrbita particular. Moltes gràcies a tots els amics que ens heu ajudat de diferents maneres, a diferents persones, en diferents circumstàncies, durant els mesos d’aquest curs. Totes les ajudes han estat importants. Gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt