.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2016
.
"Donar o no donar:
aquesta és la qüestió"
Les grans necessitats socials que avui ens envolten posen a prova la nostra sensibilitat i solidaritat. Tanta necessitat posa a prova els nostres voluntariats. El “ser o no ser” actual es tradueix en “donar o no donar” davant les necessitats d’ONGs, de tantes famílies castigades per la crisi, de refugiats, de damnificats per catàstrofes naturals, etc.
A “la Resi” tenim voluntaris i col·laboradors que són un molt bon exemple. La veritat és que ens contagien del seu ànim. Són capaços de donar del que no els sobra. De fet, actualment, a ningú no li sobra de res... Senzillament, donen del que tenen. Donen creativitat. Donen esforç. Donen temps. Donen recursos... I donen el que poden de diners. Donar i regalar és gratis pel qui rep l’ajuda, perquè així ha de ser. Però, pel qui la regala, donar té el seu aspecte costós i sofert. Tot i això, és curiós que proporciona una gran satisfacció. Sempre “és més benaurat donar que no pas rebre”. És la paradoxa genial de donar amb alegria. És quelcom que molts governs, ajuntaments i administracions no saben entendre.
Volem agrair molt l’esforç que suposa pels nostres voluntaris ajudar els nens de “la Resi”. De donar agraïments, sempre farem curt. Ens alegre veure la satisfacció amb la que doneu. A la foto, la nostra amiga Nicole amb un gran grup de col·laboradores, ajudant en les necessitats de la casa en una de les diferents iniciatives que ha tingut durant aquest curs en favor de la Residència. Per a tots, mil gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt