.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2016
.
Ciutadans del món
A la foto veiem alguns dels nostres amics de l’Església Evangèlica Coreana de Barcelona a l’última de les amables visites a “la Resi”. Als seus rostres i als nostres podem observar faccions occidentals i orientals, africanes i hispanes... Sí. Som ciutadans del món, molt diferents els uns dels altres, gaudint de l’acollida, l’amor i l’amistat que respirem a la Llar Infantil.
Hem cantat en coreà! Hem conversat en català. Hem escoltat testimoniatges en espanyol i en anglès... Però tots hem fet servir especialment un idioma universal: el del somriure. Cada nació i cultura ens vesteix amb la nostra identitat però, per sobre de qualsevol tret personal, som éssers humans iguals que necessitem de la mateixa solidaritat dels uns amb els altres.
Molts ciutadans del món es veuen obligats a marxar del seu país per intentar quedar refugiats a llocs estranys per a ells, molt diferents a la seva llar. No ens agrada ser ciutadans d’un món tan ple d’injustícies, abusos, individualisme, egoisme i orgull. El nostre món està molt mancat de solidaritat, malgrat ara sembli estar de moda. Ens agradaria ser ciutadans d’un nou món on el respecte a la dignitat de les demés persones i l’ajuda a les seves necessitats estiguessin a la mateixa alçada que la nostra pròpia autoajuda, i es demostrés amb fets duradors.
Gràcies a molts de vosaltres, perquè ens demostreu freqüentment aquestes dues característiques tan inconfusibles dels “ciutadans d’aquest nou món”: (1) saber posar-se al lloc de l’altre i (2) l’amor incondicional, realment desinteressat.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt