.
IMATGE DEL MES
GENER 2015
.
Entre germans
A la foto tenim dues germanes de procedència equatoguineana i tres germans amb família procedent de Bolívia. Però no només són ells els qui viuen entre germans. A "la Resi" tots convivim com una gran família. Tots tenim la responsabilitat d'estimar i tenir cura del que és més petit... tots excepte la nostra darrera nena petita.
Jesús va inventar la paràbola dels dos germans (Lluc cap. 15). Amb la seva gran pedagogia ens va ensenyar que el fill gran s'hauria d'haver alegrat per recuperar amb vida el seu germà menor, el famós fill pròdig. En canvi, aquest fill gran "sense problemes", a més a més de no ajudar al més jove, es va queixar amargament de la gran festa que li havien organitzat per celebrar el seu retorn i la seva acollida a la llar. El fill "bo" va demostrar ser el pitjor de la pel•lícula! No. Ningú de nosaltres vol ser com aquest germà gran. I tu?
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt