.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2015
.
Equip de primera
El nostre amic brasiler Adriano juga en un equip de primera categoria. No és el millor jugador del món, però aquest mes de febrer ha fet una bona assistència a uns dels millors davanters i aquest ha rematat a porteria amb una "xilena" espectacular que podria ser escollida, pot ser, com el millor gol de l'any!  Veure el vídeo d'aquest gol aquí.
A la vida no importa si tu no ets el millor. El que si que importa és esforçar-se i treballar bé. El que importa és saber treballar en equip amb els companys, siguin millors o pitjors que nosaltres, i dona'ls-hi bones assistències. Sense la nostra ajuda, els millors no podrien ser els millors. Tots sortim guanyant quan formem un bon equip.
L'Adriano i la Manuelli ens han fet una bona assistència obsequiant-nos samarretes amb el seu número 21 i calçat esportiu. Agraïm molt la seva solidaritat, la seva humilitat i la seva simpatia vers "la Resi". Us agraïm també a tots vosaltres cada voluntariat, cada donatiu i cada "bona assistència"... Amb tu podem ser un equip de primera. Com serà la teva propera assistència? Esperem una bona passada de gol!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt