.
IMATGE DEL MES
DESEMBRE 2014
.
El primer Nadal
La nostra Residència Infantil s'anomena Emmanuel. Aquest és un dels noms de Jesús i significa "Déu amb nosaltres". És un nom que ens parla del primer Nadal.
Aquest Nadal el celebrem amb la publicació del nou disc que es titula "Jesús". Aquest nadó del primer Nadal es va fer gran. Les 12 cançons ens expliquen, a més a més del seu naixement, quelcom de les seves frases i dels seus senyals, un miracle especial i una de les seves paràboles, quelcom de les seves actituds i de la seva identitat, de qui eren els seus oponents, dels seu comiat i la seva mort, i del relat de la seva resurrecció i el seu anunci de la seva segona vinguda. Així que... Jesús no és només pels Nadals. És per tot l'any!
Bon Nadal i feliç any nou amb Emmanuel!
NOTA:
Moltes gràcies per la gran acollida que ha tingut el nou disc de l'obra musical "Jesús". En pocs dies han quedat exhaurides les existències en origen i en la majoria de punts de venda. Durant els primers dies de gener estarà disponible la nova reedició i podrem enviar les vostres comandes per després del dia de reis (7 de gener). Moltes gràcies a tots!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt