.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2014
.
Dia històric
El dia 11N, l'11 de novembre, ha estat un dia súper històric a Catalunya. Els nens de la Residència Emmanuel han gravat la seva participació musical al nou disc de la col•lecció "Canta y Ríe", als estudis DvMusic! Ni l'11S ni el 9N el superen. El nostre 11N (una barreja d'ambdues dates) impactarà per la seva importància històrica i pel seu gran ressò a nivell mundial... No tinguis cap mena de dubte! Perquè... són cançons genials!
Aquest proper mes de desembre tenim previst publicar aquesta nova obra musica que portarà per títol "JESÚS". Ja és el volum 4! Les seves 12 melodies van lligades per presentacions molt originals. La narració l'explica "un amic de Jesús" que va conviure amb Ell durant uns anys... La gran qualitat musical servint un gran missatge no deixaran ningú indiferent. Transmeten bon humor i una gran profunditat i emotivitat. Desitgem que els entranyables valors d'aquestes cançons facin bé a moltes famílies. Desitgem també que sigui, junt amb els nous calendaris de la RIE, una bona iniciativa de suport econòmic per al nostre servei d'acollida i d'educció, que pateix amb la crisi.
A la foto, un moment de la divertida sessió de gravació dels sis noiets i noietes més grans de "la Resi". Van participar a la cançó "Hijo Pródigo". Va ser tot un privilegi poder saludar el seu autor, el gran creador i intèrpret de música rap, Joanarmand Forero, i poder assajar amb ell unes quantes frases rítmiques abans d'enregistrar-les. Inoblidable! Ja falta poc per que estigui disponible! No et pots perdre aquesta nova entrega! Reserva les teves comandes ja a la RIE!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt