.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2013
.
Com respirar
Necessitem respirar. No podem deixar de fer-ho. Ens va la vida. La qualitat de l’aire serà millor o pitjor, però ens cal respirar-ho. Si per un accident o per malaltia ens manca, ens caldrà una màscara d’oxigen que el substitueixi... És imprescindible, irrenunciable.
De la mateixa manera, els models patern i matern són vitals pels nens. Tot infant necessita aquesta referència i l’assimilarà sigui quina sigui la seva qualitat i quantitat. És essencial i la necessita. És com respirar. De la seva influència en depèn que “s’oxigeni” suficientment la seva salut psicològica, la seva estabilitat personal i la seva formació integral.
Els pares són transmissors dels valors que construeixen als seus fills com a persones ben formades. Són el referent que estima, s’implica, acompanya, protegeix, dóna suport, reafirma, garanteix, preveu, obre camí... Els seus valors no depenen de si hi ha riquesa o austeritat, salut o fragilitat, erudició o senzillesa... El que importa és que els pares siguin actius i proactius, contagiant bons valors i empatitzant amb els seus fills.
En canvi, si als seus referents hi ha masclisme, el rol matern serà el de serventa. Si hi ha abús femení, el rol patern serà el d’adolescent. Als progenitors hi haurà manca de coherència i de saviesa. I al fill o a la filla només li quedarà “respirar” la seva autoconstrucció personal enmig del desconcert, buscant referents i experiències en d’altres per tal de no “ofegar-se” en la buidor.
A la foto, el conegut futbolista brasiler Adriano Correia, bon esportista, bon marit i un bon pare de dos nanos, juga i fa gresca amb un dels nostres nens.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt