.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2013
.
Voluntariat
El voluntariat és molt important a la RIE. Estem molt agraïts pels diferents voluntaris que ens ajudeu en diferents àrees. A la foto tenim la Jandra, una voluntària de reforç escolar molt maca, capacitada, perseverant, amb molta qualitat humana i una gran paciència.
No és només treballar sense cobrar. Ser voluntari és ajudar de tot cor, anar per feina i experimentar que “és millor donar que rebre”. Una fundació catalana benèfica col•laboradora s’anomena “Temps i Compromís”. El nom ho diu tot. Donar no significa només aportar diners. El voluntari entrega el seu temps i regala el seu compromís. I aquest compromís inclou esforç, responsabilització, constància... Del cert, és d’agrair.
La nostra petita “guerrilla solidària te diferents “comandos especials”: les 3 persones que feu reforç escolar cada setmana, les famílies que us arremangueu per pintar i millorar les nostres instal•lacions, els que mobilitzeu els vostres amics per recollir aliments i altres productes, els emprenedors que organitzeu esdeveniments per recaptar fons, els que des de ciutats llunyanes ens envieu la vostra estima per correu ficada en un paquet sorpresa, els 5 magnífics que traduïu cada mes la pàgina web, etc...
Els nostres horaris són limitats i la nostra entitat és petitona. De vegades hem de prescindir d’alguns dels vostres oferiments. Ens cal dosificar els voluntariats. Per exemple, darrerament hem tingut més ofertes de reforç escolars de les que podem assimilar. Moltíssimes gràcies a tots els que us voleu implicar. Gràcies a les possibles famílies d’acollida que esteu a l’espera per quan us necessitem. Per a la junta directiva és un privilegi poder col•laborar desinteressadament amb l’administració de la Llar Infantil. Per l’equip educatiu són una alegria totes les “hores extres” de voluntariat que ens cal afegir pel bé d’aquests nens. Cadascun d’ells s’ho mereix.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt