.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2013
.
Vídeo – Un dia a la RIE
Carme: “Bon dia! Endavant! Estic preparant les motxilles dels nens...” (7:00 am – avui passarem un dia a la RIE). Els nens es lleven, es renten i esmorzen. Tenim un temps per cantar, aprendre bons valors i repassar el dia. Aleshores... tots cap al “cole”!

Després que els nens ja són a l’escola, ens toca la segona etapa de la casa: el servei domèstic. Toca netejar la cuina, fer el dinar, rentar roba, planxar... Som-hi ! La rentadora i l’assecadora no paren doncs uns nens són petits, altres fan activitats extraescolars, hi ha roba de gimnàstica, de piscina... Són electrodomèstics imprescindibles a la casa”.

Mariona: “Sóc educadora a la RIE. El projecte de la Residència consta en treballar amb menors de 3 a 18 anys. Per diferents motius no poden viure amb les seves famílies. Viuen aquí de dilluns a divendres de forma temporal mentre les seves famílies estan resolvent les seves situacions problemàtiques. M’encarrego de la part educativa, de les escoles, dels metges i del seguiment de cada menor segons les seves dificultats i les seves situacions”.

“Hi ha nens que arriben aquí amb dificultats escolars, dificultats en els seus hàbits... Treballem per que cada nen vagi evolucionant en funció de la seva situació. Alguns tenen un currículum adaptat. Molts d’ells tenen un reforç escolar aquí a la Residència. També coordino l’equip de voluntaris que ens donen suport en aquestes àrees i en activitats lúdiques”.

Àlex: “Durant el dia, els educadors fem totes les tasques necessàries, no només com a gran família, sinó també tot el que s’afegeix com a llar d’acolliment: visitar entitats, recollir donacions, fer tota la feina informàtica de redactar informes, el manteniment de la pàgina web, atendre els correus electrònics, etc. De vegades hem de portar algun nen al metge... Ara, per exemple, he d’anar a l’Ajuntament, on tramitem l’empadronament dels nens per la seva escolarització i altres tramitacions necessàries”.

Què falta per fer el que queda de tarda i vespre? Fer els deures escolars, jugar, recollir, posar-se el pijama, sopar, i... a dormir. Aquest és un dia normal a la nostra Llar. Gràcies per visitar-nos!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt