.
IMATGE DEL MES
GENER 2013
.
Són feliços
Els nens són feliços. Riuen i es diverteixen. Són feliços perquè han passat les festes nadalenques amb les seves mares i pares. Han rebut alguns regalets. Han tornat contents de les seves llars a “la Resi” per reprendre el col•legi. Són feliços perquè juguen al que els agrada, canten el que els agrada, mengen el que els agrada... (tot i que no sempre). Són feliços perquè la infància la solen gaudir amb intensitat i senzillesa.
En gaudeixen perquè són humils. Així no carreguen amb complicacions dels adults, que els hi són alienes. Són feliços perquè quan pateixen un problema saben que algun gran els alleugerà i els consolarà. Estan contents perquè saben que quan obeeixen reben un premi. I viuen en pau perquè les normes que posen els adults els hi porten ordre i tranquil•litat.
El nen és feliç perquè accepta la veritat sense embuts. Sap que quan es porta bé, no en té de conflictes. Va corregint els seus egoismes. Aprèn a ser amable i generós amb els seus amics i així comprova que ells el tracten igual. I quan algú es passa de la ratlla, algun gran posa ordre, justícia i reconciliació.
Moltes gràcies a tots els nostres col•laboradors i simpatitzants. Vosaltres ens ajudeu a fer una mica més feliços els nostres petits. Desitgem que el seu 2013 sigui digne i feliç. Els nens són feliços en el seu món, que és el nostre. Són benaurats.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt