.
IMATGE DEL MES
DESEMBRE 2012
.
La decisió d'ajupir-se
Per parlar amb un nen d’un tema important cal que ens ajupim i ens posem a la seva alçada. És una norma educativa senzilla però important. El menut necessita que flexionem els nostres genolls, abandonem el nostre nivell i el tractem mirant-li als ulls, amb bona comunicació, amb confiança, de tu a tu.
Molt diferent serà si l’enviem les nostres paraules adultes “des de les altures”, sense que pugui comprovar l’actitud del nostre rostre, sense que pugui comparar el nostre to de veu amb l’expressió de la nostra mirada. El rol superior d’adult encara li sonarà més llunyà. Malgrat ho intenti, li costarà molt fer seu el nostre missatge.
Quan ens rebaixem, li demostrem que, tot i que ell sigui baixet, és important per a nosaltres. Es mereix el nostre “descens”. Amb aquesta “visita” el farem sentir important... digne de ser “visitat”! Ens apreciarà com a éssers propers. Li arribarà el nostre suport amb eficàcia. Aquesta és la clau. Depèn d’això: de la decisió d’ajupir-se.
Això va ser exactament el que va fer el Creador amb nosaltres al primer Nadal. Ell va saber “ajupir-se”. Déu es va fer home. Bon Nadal!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt