.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2012
.
On ens porten?
Això és el que es pregunten els nens quan els pugem a la furgoneta: On ens porten? De vegades anem així al cole quan plou molt. En dates pre nadalenques anem alguna tarda a alguna activitat especial. Els dies de molt de fred els hi preguntem en broma: ¿voleu que anem a banyar-nos a la platja...? No...! Quin fred...!
Els adults també ens preguntem: On ens porten? Ens han pujat a un vehicle estrany anomenat crisi. A les eleccions d’aquest mes al Parlament de Catalunya el Govern ens pregunta a quina platja volem anar o en quina platja ens volem quedar... Tot i que tots prometen solucions, sabem del cert que, ens portin on ens portin, quedarem garratibats de fred, pel fred de la crisi.
Davant de qualsevol contrarietat, nosaltres seguim endavant amb els nostres valors de sempre: procurar l’AMOR i la VERITAT. Com l’hidrogen i l’oxigen es barregen per formar l’aigua (H2O), aquests dos valors van ben barrejats per fer front al nostre suport als nostres nens i les seves famílies.
On portem els nostres nens? Amb aquest rumb, seguint la veritat en amor, i amb el teu valuosíssim suport, procurem porta’ls-hi a un millor present i a un futur més esperançador. Puges?
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt