.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2011
.
Grans canvis imperceptibles
En què quedem? Són canvis notables o són imperceptibles? Les dues coses. Cada mes notem que la més petita de la casa fa canvis notables: noves paraules al seu vocabulari, nous hàbits al seu comportament, nous nivells d’educació integral. D’una foto a una altra, sembla que no hi ha canvis, però el cert és que són notables i importants.
Amb tots els nens i adolescents passa el mateix. Per aquesta raó, és molt important treballar dia a dia amb ells als seus estudis, amb els seus valors, a les seves relacions... Conforme es va apropant la fi del curs 2010-2011 anem observant aquestes fites assolides.
Uns altres canvis importants s’han produït a la Residència. El més notable és el naixement de la filleta de la Mariona, una de les educadores de “la Resi”. Moltes felicitats! Aquest mes ha avançat molt la creació del nou CD musical de la col•lecció “Canta y Ríe”. Durant les festes de setmana santa, la nostra casa també ha canviat en rebre vàries capes de pintura i certes millores recomanades pel Govern de Catalunya. I amb els nostres governants, també estem adequant el nostre registre legal dins del Departament de Benestar Social i Família.
Agraïm molt el suport econòmic i en productes que hem anat rebent durant aquest mes i que han servit per atendre diferents necessitats. Són un gran ajut per afrontar les despeses de “la Resi” en aquests moments de crisi. Totes les formes de suport, materials o no, són importants. Així, doncs, anem canviant a millor. Gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt