.
IMATGE DEL MES
MAIG 2011
.
Saviesa
Les festes d’aniversari, per què serveixen? Doncs per celebrar-les i demostrar estima amb uns regalets... Però també serveixen per comptar el temps i valorar el que fem quan el temps passa. Moisès, un gran savi antic, va escriure la següent frase cèlebre que mai no hauríem d’oblidar:

“Ensenya’ns a comptar ben bé els nostres dies per què el nostre cor tingui saviesa”.
I, la saviesa, què es? Per què serveix? Serveix per que el nostre pensament intel•ligent ens porti a encertar en tot el que fem i al nostre estil de vida. Alimentem la saviesa amb valors, amb bons valors com són donar més importància el que és durador que l'efímer, desitjar més el profund abans que el superficial, procurar l’autèntic i no el succedani, distingir entre el fiable i el dubtós, diferenciar l’absolut del que és relatiu...
Tots aquests valors no surten a la foto estàtica de l’aniversari d’una adolescent de 15 anys. Els grans valors només es poden observar a la “pel•lícula” de la vida, en aquelles imatges que es mouen amb el temps i van mostrant la nostra manera de pensar reflectida a les nostres decisions. En complir anys, veiem com s’han sembrat aquests valors durant el “vídeo” dels anys anteriors, i ens fem el propòsit de que creixin i s’enforteixin progressivament durant les “pel•lícules” dels propers temps que ens tocarà viure.
Però, bé... Tota aquesta reflexió és també per desitjar-te un... MOLT FELIÇ ANIVERSARI !!! I que puguis celebrar molts més acompanyada d’aquesta meravellosa saviesa. Desitgem que tant tu com tots els nostres peques i més grans de “la Resi” apreneu a comptar bé els vostre temps per que sapigueu aprofitar-lo correctament.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt