.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2010
.
El millor invent
Pot ser el millor invent de la humanitat hagi estat la roda. Si més no, aquesta és la impressió que tenim darrerament. Al nostre idioma, quan les coses van bé diem que van “sobre rodes”. La furgoneta és molt important tant per transportar els nens com per carregar els productes necessaris a la casa. El nostre nou vehicle, amb més capacitat, és un gran alleujament davant les diferents limitacions que en tenia l’anterior.
Donem moltes gràcies a tots els que durant aquests darrers anys heu afegit donacions extres, específiques per aquest propòsit. Ha costat molt de temps i esforç, diferents decisions i ajornaments, però al final hem cobert aquesta necessitat d’una forma molt satisfactòria. Totes i cadascuna de les vostres aportacions, grans o petites, totes, han estat de gran importància. Totes han sumat.
La nova furgoneta i els demés recursos materials que necessitem a la RIE, són només eines secundàries. Però són molt importants per realitzar la nostra tasca principal de tenir cura i educar bé els nostres nens. Sense els materials necessaris, els recursos humans ens movem sobre “rodes quadrades” i, com deien els antics, posem “pals a la roda” a la carreta de la nostra missió.
A la foto pots veure alguns dels nostres nens estrenant la nova “furgo”. Celebra-la ara amb nosaltres perquè, com diuen ells, ara “encara fa olor a nova”...! Bon viatge!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt