.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2010
.
Novetats
Aquest curs comença amb novetats importants. La que es fa més notòria és, sens dubte, l’estrena a "la Resi" de la nostra petita bolivianeta de la foto, que també comença la seva gran aventura de Preescolar-3 a un lloc estrany i divertit anomenat escola.
Aquest curs també estrenem una furgoneta de 8 places. Estrenem una nova cuina de gas amb forn elèctric. Un dels escalfadors d’aigua també ha estat substituït... Són recursos imprescindibles que inicien la dura proba de suportar tot el nostre trot i galop. Nous llibres, ordinadors obligatoris, xandalls, motxilles, estoigs amb tot el material necessari, etc., tenen també el seu rètol d’”estrena” i la seva factura corresponent...
Del cert que hi ha més novetats, però no anem a explicar-les totes per no cansar-te. El que no és cap novetat és el teu suport i estima vers nosaltres. A tota aquesta estrena d’aquest nou curs, hi comptem molt amb tu. Moltes gràcies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt