.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2010
.
Visita especial
Aquest mes hem tingut el gran privilegi de rebre una visita molt especial: la del Ciudadano Cortés (aquest és el títol del llibre que parla d’ell, i el nom de la seva futura Fundació a favor dels drets dels nens). En Juan José Cortés havia d’anar des de Sevilla fins a Itàlia per donar unes conferències en suport de l’ONG Compassion. Però ens va demanar fer escala a Barcelona durant unes hores perquè volia visitar-nos i coneixe’ns personalment. Nosaltres també hem tingut l’alegria de coneixe’l més a ell.
Ja en sabíem coses de la seva vida: és un pastor evangèlic, és famós, és el pare de la petita i recordada Mari Luz... Però, amb la seva visita, nens i educadors hem conegut més de les seves inquietuds i somnis. Que li agrada ser entrenador de futbol. Que te dos fills jugant als juvenils d’un famós equip andalús. Que li agrada ser gitano i defensar la seva raça. Que avui li han agradat les nostres llenties. Que no li ha sabut greu acompanyar-nos a l’escola tot i que la gent el pari pel carrer per saludar-lo. Que li agradaria aconseguir canvis importants pel bé de la societat espanyola.
Donem gràcies a en Juan José Cortés per dedicar la seva vida a ajudar els nens. Gràcies per les seves paraules de reconeixement i suport vers la nostra Residència Infantil. Especialment, gràcies per fer servir les seves tristors per portar alegries a molts nens i a les seves famílies, procurant la seva protecció.
Bé sigui des dels partits polítics o des dels serveis de les esglésies, gràcies per ser un cristià que, com ensenya Jesucrist, sap donar “al Cèsar el que és del Cèsar, i Déu el que és de Déu” pel bé de la societat on ens ha tocar viure. Nosaltres, humilment, també et donem suport a tu, Juan José, per que així sigui.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt