.
IMATGE DEL MES
JULIOL - AGOST 2010
.
Gran chef
Fa deu anys va arribar a la RIE amb vàries de les seves germanes. Durant tot aquest temps hem gaudit del privilegi de veure’l créixer al nostre costat. El temps ha passat com un llamp i aquests curs ja ha complert la seva majoria d’edat. Actualment combina el dia a dia de la seva vida tant amb nosaltres a “la Resi” com amb la seva família d’acolliment, tant entranyable.
Al seu moment varem considerar necessari prendre la decisió de deixar les classes d’ensenyament secundari a l’institut per iniciar uns cursos de formació professional. Des de sempre l’havia agradat molt l’art de cuinar i el plaer del paladar, pot ser més el segon que el primer, i va començar uns mòdols de cuina. Doncs bé, tenim la gran alegria, des de fa uns mesos, d’explicar que el nostre cuiner ja en gaudeix del seu primer contracte a una important cadena de restaurants bascs de Barcelona.
Tot i que just comença la seva vida professional, nosaltres ja el considerem un “gran chef”, en part, per la il•lusió que ens fa que hagi aconseguit una bona feina en temps de crisi, i en part, perquè quan ell cuina a “la Resi”, encara ens llepem els dits més de l’habitual. Així doncs, les èpoques d’en Karlos Arguiñano i d’en Ferran Adrià ja han passat a la història... Malgrat soni una mica estrany, estem molt contents de que aquest estiu no en tingui de vacances. Ell també se n’alegra. Atenció: marxant un pinxo al pil-pil!!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt