.
IMATGE DEL MES
JUNY 2010
.
Un descans ben merescut
Després d’un gran esforç d’aprenentatge i de resistència, arriba un merescut descans. Tots els nens d’ensenyament de primària, com el nostre campió de la foto, en finalitzar el curs de natació han acabat amb la llengua afora però han rebut una medalla que els ha compensat amb il•lusió.
De la mateixa manera, hem arribat al final d’un llarg curs escolar ple de reptes, esforços i dificultats. Arriba el temps de descansar i valorar. Han arribat les notes i, en general, han estat satisfactòries. Nens i educadors, junt amb els mestres de l’escola i l’ institut, podem estar contents d’acabar la carrera del curs 2009 – 2010 havent “fet bé els deures”.
També vosaltres heu d’estar contents per tot el suport que heu apropat a aquesta casa en un any que podem qualificar com a difícil. Gràcies al treball de la junta directiva, a la dedicació de les famílies d’acollida, a tots i cadascun dels voluntaris, i a cada persona i família que heu donat recursos, diners, temps, productes, coneixements i talent. Tot i que molts hem acabat amb la llengua afora, ha pagat la pena. Gràcies!!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt