.
IMATGE DEL MES
MAIG 2010
.
Absoluts no obsolets
Volem seguir mirant amb bons ulls els nostres nens. Desitgem ajudar-los, a ells i les seves famílies. Veiem admirable l’educació en valors absoluts, malgrat alguns els considerin obsolets. Mirem amb admiració les grans qualitats com la humilitat, la veritat, l’altruisme, el respecte, la solidaritat, la fe, l’amor... estiguin o no de moda.
A la foto veiem com, els nens, “les llaminadures els hi entren pels ulls”. També volem que els entri un bon aprenentatge, que ells sàpiguen mirar-se ells mateixos i els demés amb amor, amb respecte, veient les altres races i cultures com tan importants com la d’un mateix, respectant el gran valor de cada persona per sobre de les seves circumstàncies socioeconòmiques.
Es comença per tenir una bona cura de l’autoestima. Si un vol estimar el proïsme, abans ha de començar per estimar-se ell mateix. Després, mirar la vida amb amor és un art que cal treballar i gaudir dia a dia. Gràcies a tots vosaltres per mirar-nos amb bons ulls.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt