.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2010
.
Nova etapa
La varem conèixer amb 3 anyets. Durant aquells primers mesos de principis de segle ella va ser la petitona de la casa, l’aclaparadora de moixaines i carantoines. Era primeta i el nostre principal esforç era que mengés el suficient. Quan no menjava sola, havíem de fer “l’avió” amb la cullera... Ha passat gairebé tota la seva infància amb nosaltres.
En aquests temps de preadolescència, quan ja és una de les mes grans de “la Resi”, la seva mare ha decidit que torni ja amb ella a casa. Comença una nova etapa de la seva vida. El seu adéu ens omple de tristor per tot el que hem viscut junts, però al mateix temps en alegrem de tots aquests anys tan bons que ella ha pogut gaudir a la RIE i amb la serva família d’acollida.
Desitgem de tot cor que els bons valors apresos durant aquesta dècada tant important siguin els que et guiïn en la teva vida els propers anys. Tota la nostra estima per a tu i per a tota la teva família.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt