.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2010
.
Lentament veloç
El temps, lentament, passa molt ràpid. Aquest mes, la nostra nova adolescent, que va entrar a “la Resi” fa només uns dies, celebra 15 anys. Com un regal especial, li obsequiem aquest muntatge fotogràfic ple de significat, com veurem tot seguit.
Fa molts segles, Moisès va dir que mil anys són com un dia. Fa pocs dies que ella va arribar a la RIE. La foto central del muntatge és de fa gairebé unes hores. Però des del curs 2002-2003 ja tenim fotos seves com a companya del “cole” dels nostres nens. La resta de petites fotos retallades són de vàries festes d’aniversaris a “la Resi” o d’activitats especials a l’escola. Tot just acaba d’arribar, però forma part de la nostra història des de fa molt de temps. Tots aquests anys han passat rapidíssims; de fet, com un sol dia.
Ens alegrem de tenir-te entre aquesta “gran família”. I ens alegra veure’t feliç entre nosaltres. Gràcies per la teva manera de ser tan formal, discreta, agradable i educada. Feliç aniversari!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt