.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2010
.
"Educació Ni-Ni"
Es coneix com a “Generació Ni-Ni” aquells joves adults que NI estudien NI treballen. No surten de casa per buscar ocupacions, per la qual cosa també se’ls anomena la generació en sabatilles. Segueixen la llei del mínim esforç perquè hi ha algú que paga el seu menjar, la seva roba, el seu llit i les seves despeses com a premi a la seva irresponsabilitat.
Però aquests joves no són com el fill pròdig. No marxen. Mes aviat, alguns han tingut l’adversitat de tenir algun pare pròdig -o “pare prodigi”, com canta en Luis Alfredo-, pares absents, pares i mares que, tot i tenir bons recursos, estan massa ocupats com per atendre als seus. I quan estan disponibles, si els seus fills tenen algun problema, ells NI saben NI contesten...
Nosaltres treballem per evitar una “educació Ni-Ni”. Tant els educadors com els pares d’aquests nens desitgem afrontar les adversitats amb el màxim esforç per tal que al present i al futur visquin vides amb propòsit. Procurem que als nostres nens no els hi manqui Ni estima Ni disciplina. Vigilem que no els hi faltin Ni objectius Ni il•lusió per assolir-los.
Aquest mes donem la benvinguda a una nova menor que comença a conviure amb nosaltres. Li desitgem el millor, tant a ella com als seus pares i al seu germà gran. A la foto teniu a un parell de la nostra generació en sabatilles. Porten una "infància Ni-Ni" perquè no tenen Ni dents Ni vergonya per no tenir-ne... , però lluitem per que aquestes mancances no vagin a més. Per tot això, comptem amb el teu suport.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt