.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2009
.
Un gran regal musical
Bona notícia! Torna “Canta y Ríe” amb noves cançons! A finals d’aquest mes d’octubre es publica el nou CDCANTA Y RIE EN NAVIDAD”. És un nou disc de la col•lecció en espanyol, però aquesta vegada amb nadales, noves cançons i clàssics nadalencs. Una estupenda selecció de cançons plenes d’alegria i amb les profundes emocions que ens porta el Nadal.
És també un gran regal musical que la discogràfica DvMusic ofereix en favor de la Residència Infantil Emmanuel, ofrenant els guanys per donar suport a la tasca de la llar infantil. Moltes gràcies al seu director i a tots els cantants i musics, nens i grans, que ens heu regalat així la vostra alegria i el vostre talent!
És el nostre desig que el disc pugui arribar a centenars de famílies, d’esglésies i entitats on molts nens i adults puguin gaudir les pròximes festes amb el missatge del primer Nadal, senzill però profund, expressat en poemes ben macos i servits amb melodies i harmonies entranyables.
Col•labora amb nosaltres encarregant amb temps els teus discs. Si pots promocionar-lo al teu entorn, seràs un gran suport per a nosaltres. És un bon regal nadalenc! Per demanar-lo i per tenir mes informació, truca’ns, escriu-nos o entra a la web www.cantayrie.com. Moltes gracies!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt