.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2009
.
Petits gegants
Com han crescut! Totes aquelles mini personetes que van marxar al juny de vacances, van tornar bé al setembre per començar el nou curs. Però... no semblen els mateixos! Creixen i creixen sense parar. I com canvien! Recordem com eren fa un temps, aquell primer dia a “la Resi”, quan no aixecaven un pam de terra. Ara els veus tornar després d’unes quantes setmanes i ja s’han convertit en “petits gegants.
Som nosaltres els qui els fem créixer? No. Els nens no creixen pel nostre esforç, com qui infla un globus que augmenta segons vas bufant. Tenim bon exemple a les plantes. No les fem créixer a estrebades. Creixen “elles soles”. Però, si no en tenim cura d’elles, no creixen, o creixen malament. No som el seu Creador, però els hi aportem quelcom important: la nostra dedicació. Les reguem, les netegem, les podem, les abonem, les protegim de l’excés de sol, de fred o d’humitat... De nou, acollim els nostres nens un curs més. En veure el seu creixement, volem tornar a ser bons cuidadors del seu desenvolupament.
A una paret del vestíbul tenim una “girafa mesuradora” que, amb el seu coll ben llarg i mil•limetrat i els seus ullets de xinxeta, observa els cm. d’ alçada dels nens quan s’apropen a ella. Mentre van creixent, procurem que tinguin una alimentació equilibrada, les atencions i previsions mèdiques necessàries, els hàbits d’educació i d’estudi normalitzats, el seu equilibri emocional enfortit. No els hem donat la vida; tampoc som els seus pares. Però volem cuidar-los amb l’estima i l’ordre suficients per que, els qui ens han delegat la seva acollida, se n’alegrin amb nosaltres en veure com creixen satisfactòriament. Gràcies a cadascun dels voluntaris, col•laboradors, benefactors, simpatitzants... Tots som necessaris per a participar en aquestes cures.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt