.
IMATGE DEL MES
NOVEMBRE 2009
.
Surten espurnes!!!
Tots els que som a “la Resi” tenim el repte d’aprendre a conviure. Som persones molt diferents. I... quan xoquem per diferències poden sortir espurnes! Quines diferències? Doncs no només les típiques d’edat, sexe, nacionalitat... Hi ha distincions més delicades com la raça, la personalitat de cadascú, el transfons familiar... que ens poden portar a dues reaccions ben diferents: o ens uneixen, o ens distancien.
Per conviure bé, la justícia de “l’ull per ull, dent per dent” no funciona. Amb aquesta norma, quan més junts estem, més ulls i dents corren pel terra. La justícia sàvia és la de “més benaurat és donar que no pas rebre”. I no es refereix a la boxa. Significa respectar l’altre i ser respectat, renunciar per beneficiar algú i que aquest sàpiga correspondre, suportar els altres i que em sàpiguen aguantar i perdonar els meus errors. Les diferències em serveixen per admirar més qui no és com jo.
Com et va la convivència amb els teus? Saps estimar qui viu circumstàncies diferents a les teves? Nosaltres n'estem aprenent. Aquí ens tens amb un bon somriure, amb tots els nostres ulls a lloc, malgrat ens manquin algunes dentetes. Les guspires? No, no surten a la foto.
CANTA Y RIE EN NAVIDAD” * Disc musical pro Residència Emmanuel! Ajuda’ns comprant el CD com regal pels teus. Pots fer un voluntariat venent un dipòsit al teu entorn. Entra a www.cantayrie.com, truca’ns i escriu-nos a info@resi-rie.org Encara ens queden alguns calendaris 2010 pro RIE! El Nadal ja és aquí!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt