.
IMATGE DEL MES
FEBRER 2009
.
Recurs idoni
Aquest mes se’ns ha plantejat l’entrada d’un nou petit de sis anys. Quina ha de ser la nostra valoració i la nostra resposta? Un publicista va crear un eslògan per la RIE: “El nostre treball no és un passatemps”. Ens va semblar un enunciat un xic agressiu. Però és cert que això no és un joc. Som un suport important per problemes molt seriosos. Cal que la nostra resposta sigui responsable, amb un SI quan ha de ser sí, o amb un NO quan ha de ser no. De què depèn?
La resposta és SI per a pares que volen cuidar bé dels seus fills, però realment no poden. Confirmem que, per un temps, necessiten del nostre suport. Tanmateix, en alguns casos, la resposta és NO perquè hi ha recursos millors que el nostre (per la situació, per l’edat, o per algun problema especial que requereix una atenció especialitzada). Són casos que, a més a més, alterarien la convivència normal de la nostra llar. Hem d’estar ben segurs que la RIE és el recurs idoni per a cada cas. N’estem contents de donar l’ajuda adient per a nens com aquest nou amiguet i, indirectament, per a la seva mare. La nostra feina no és un passatemps. És un esforç seriós per donar un suport ben constructiu. Gràcies per implicar-te.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt