.
IMATGE DEL MES
MARÇ 2009
.
Primavera
Diu el refrany que la primavera la sang altera. La natura torna a reviure després de l’hivern i ens regala un plus d’ànim i entusiasme. La saba torna als arbres el verd de les fulles i sembla que la nostra sang també en té una nova empenta vital amb l’augment de llum, d’escalfor i de colors. Els nostres nens i jovenets ja en gaudeixen de més sortides educatives amb l’escola, excursions a l’aire lliure i més temps d’esbarjo als parcs.
Hi ha temporades quan l’educació dels nens sembla estèril. Però no ho és. A l’hivern la natura no és morta; batega d’una altra manera. Els esforços d’ensenyar’ls-hi bons valors, hàbits correctes i coneixements necessaris són molt engrescadors perquè són llavors ben plantades que donaran el seu fruit.
És meravellós comprovar com un menor assumeix els continguts i actituds que els encomanem. És com quan la primavera dona sentit a un passat més cru. També tenim confiança que l’hivern de la crisi econòmica passarà i recuperarem donacions econòmiques, de productes i de voluntariat que han minvat als darrers mesos. Que l’efervescència de la primavera torni a engrescar el suport necessari de molts amics de “la Resi”!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt