.
IMATGE DEL MES
GENER 2009
.
Harmonia
Les cançons ens fan passar bones estones. Però, a més a més, la música ens ensenya grans coses sobre com és la vida. Si ens fixem en les seves característiques, melodia, harmonia, ritme, ens esbalaeix la seva complexitat i la seva senzillesa, el seu ordre, tanta riquesa... I aprenem que els éssers humans també ens cal funcionar amb aquest equilibri genial. Hem d'ocupar el lloc correcte a la difícil partitura de la vida.
Cadascun dels nostres petits va aprenent segons la seva edat. Són atesos segons les seves necessitats. I van entenent el punt d'equilibri entre esforç i descans, entre seriositat i broma, entre enuig i perdó... Aprenen a combinar sentiments i pensaments. I, com sol passar amb la música, quan assoleix una bona harmonia s'en gaudeix del premi d'una tranquil·litat agradable i constructiva.
Amb el teu suport, els ensenyem a tenir bona harmonia amb ells mateixos i a saber-se harmonitzar també amb els demés en les seves relacions i convivència. No importa si avui encara hi ha algunes notes desafinades. Ara, a la RIE, tenim l'oportunitat d'ajudar-los.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt