.
IMATGE DEL MES
SETEMBRE 2008
.
Sorpreses esperades
Cada vegada que comencem un nou curs ens plouen un munt de sorpreses. A "la Resi", amb els anys, n'hem tingut tantes que, de fet... ja les veiem arribar. Però les sorpreses sempre ho són de sorpreses, inclòs quan te les esperes.
El retorn de les vacances ha portat moltes històries per contar, experiències bones i dolentes que han succeït durant les llargues setmanes d'estiu. Gràcies a Déu, tots els nostres nens i jovenets han tornat bé.
Una altra sorpresa "rutinària" és observar el gran salt de perxa que fan alguns preadolescents quan deixen el micro-clima de l'escola ensenyament primari i es llencen a aquest univers estrany anomenat institut de secundària, un gran canvi d'aires.
Però a "la Resi", la sorpresa per excel·lència, per molt planejada que estigui, es produeix quan entra algun nen nou a la nostra llar familiar. Totes aquestes novetats són un repte important per a tots, nens i educadors. Per afrontar-lo comptem amb el teu suport, que és una magnífica sorpresa... i molt esperada.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt