.
IMATGE DEL MES
OCTUBRE 2008
.
Aviat farà un anyet...
Aviat complirà el seu primer anyet. Però ja ens podem atrevir a dir que és major d'edat!!! Estem bocabadats del molt que ha crescut... i en tant poc temps.
Ha estat impressionant la bona acceptació que ha tingut a tota Espanya el disc musical per a nens "Canta y Ríe" (en castellà). Estem molt agraïts a totes les famílies que l'heu comprat i a totes les entitats cristianes que el promocioneu, bé sigui com a recurs pedagògic evangèlic, be sigui com a eina de suport econòmic al servei de la RIE.
Pero la nostra alegria és encara més gran. Estem d'enhorabona i d'estrena. Aquest mes d'octubre surt a la llum la versió catalana del disc sota el títol "Cantem i Riem", fent així possible que moltes famílies i congregacions puguin gaudir-ne en el seu idioma.
A la foto d'aquest mes tenim els tres més petits de "la Resi" tot imitant els seus tres "amiguets de dibuixos animats" de la portada de "Canta y Ríe". Ho tenen ben comprovat. La cançó que més es resisteix a la seva edat és la de F - I - L - 4 - 8... ...sigui en l'idioma que sigui...
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt