.
IMATGE DEL MES
JULIOL - AGOST 2008
.
Bones vacances!
Aquí tenim a la foto a en Xavier Martín, director dels campaments "Semilla de Trigo", amb tres dels campions. És un moment intens i molt esperat. Quins nervis!!! Quina emoció!!! Ja era hora de que arribés el dia de marxar de campaments. Tot just abans de fer-se aquesta foto, acaben de ficar les seves motxilles i els seus sacs de dormir al maleter de l'autocar. I abans de pujar al bus ja han pogut saludar alguns "vells amics" de campaments anteriors. Ben aviat en faran una bona pila d'amics nous. Sí. En breus minuts sortiran de la plaça Espanya direcció Girona. Feliç aventura!!!
Desitgem que tots els valors que aprenguin els puguin fer bé i quedin ben marcats a les seves vides. Les aventures i experiències viscudes als campaments acostumen a tenir un gran impacte a cada nen i a cada jove. Molts adults recordem i enyorem aquelles experiències.
El nostre més sincer agraïment i reconeixement a tots els qui esteu treballant com a directors, monitors i ajudants de tants campaments infantils, juvenils i familiars arreu de la nostra geografia. Gràcies pel vostre ànim i motivació. La vostra dedicació és molt valuosa, més del que ens pensem.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt