.
IMATGE DEL MES
JUNY 2008
.
Ha arribat l'estiu!
Amb l'estiu arriba la calor i la necessitat de refrescar-se. Arriba també l'adéu al curs 2007 - 2008. Arriba l'adéu a les classes del "cole" i de l'institut i l'adéu a la nostra convivència en família a "la Resi" durant aquest any escolar. És temps de descansar i de valorar les notes aconseguides als estudis.
Comença la temporada que els nens i jovenets passen amb les seves respectives famílies. A l'estiu també hi assistiran a campaments cristians. És un temps de canvis necessaris després de l'esforç d'acabar el curs i de haver assolit les metes que nens i educadors ens havíem proposat.
Un canvi que s'ha produït aquests dies és la decisió de la mare del nostre petit nen xilè de finalitzar la seva estada amb nosaltres. Els hi desitgem tot el millor després d'haver tingut cura d'ell durant un curs.
Moltes gràcies a tots els qui heu participat de moltes i diferents maneres per donar suport a la nostra llar infantil. Entre tots hem fet possible el nostre propòsit. L'acollida dels dotze nens que hem atès aquest any ha estat efectiva i satisfactòria un curs més. Gràcies.
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt