.
IMATGE DEL MES
MAIG 2008
.
Tres aniversaris
El nostre campió és felicitat amb un parell de petons "en stereo" de dues noies maques, les quals també celebren el seu aniversari. El temps passa i no perdona. Fer 6 anys significa dir adéu a aquesta etapa dolça i plena de fantasia anomenada ensenyament pre-escolar per a començar a aplicar-se a fons a les classes de primària.
En canvi, per a la segona homenatjada fer 12 anys ja implica haver nascut el segle passat... Ja és una altra cosa. Recordeu aquella era llunyana en que encara hi existien unes monedes anomenades pessetes? Ella és d'aquella època. El rellotge no s'ha aturat. Ha arribat l'hora de dir adéu a tot aquest món irrepetible de l'ensenyament de primària, aquell temps súper entranyable que marca la infància. Dotze anys. Ja és a la vista una nova aventura molt diferent, plena de reptes: l'ensenyament de secundària, l'institut, l'adolescència... Uuuauu!
El tercer aniversari d'aquest mes de maig és d'una educadora. Cada any, els educadors tenim el repte "d'entrenar i acompanyar els nostres petits atletes" en aquesta carrera de fons que corren des d'aquests primers anys -de bata i berenar- fins aquells darrers -de calculadora i mp4-. A cada petit tram de la llarga carrera cal ensenyar-los a afrontar amb èxit cada repte, cada obstacle, cada dificultat. Per a tots, els regals d'aniversari arriben acompanyats d'una agenda plena d'interrogants.
I la carrera segueix...
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt