.
IMATGE DEL MES
ABRIL 2008
.
Des de molt lluny
Pels nostres nens, arribar a "la Resi" és arribar a casa. Es senten a gust, tranquils, contents. Si. Es senten a casa. Però en molts casos la seva casa i la seva terra d'origen van quedar ben lluny dels seus peus petits.
A la Residència tenim nens de països tan llunyans com Bolívia, Xile, Colòmbia, Serra Lleona, Ucraïna... (i espanyols procedents de llocs distants com Astúries o Extremadura). La vida els ha fet viatgers. Ells i els seus pares aprenen a obrir-se pas i integrar-se en una societat molt diferent a ells.
Hem tingut una visita molt simpàtica. Un bon grup de joves d'una Església Xinesa a Barcelona ens va alegrar a tots. Ens va impressionar a nens i grans. La seva companyonia, afecte i sentit de grup entre nosaltres ens va fer sentir com una sola família. Ens van fer recordar que malgrat vinguem des de molt lluny i siguem diferents, la nostra terra és aquella on vivim, on donem i rebem, on estimem i som estimats. És ben bé del cert: on respirem estima no estem pas lluny de la llar. Som a casa !!!
Veure un
altre mes
ÍNDEX
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imatge del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic
aLtr3s fOt0s
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt