.
NOTÍCIES PER PREGAR
MARÇ 2017
.
De pedra
Els nens s’han quedat de pedra en poder veure de ben a prop alguns fòssils i de poder tocar-los. Animals, insectes i plantes, amb el pas de molts segles, es van quedar de pedra. Amb el temps i unes condicions especials, la matèria orgànica es va transformar en roca conservant les mateixes formes.
De vegades ens quedem de pedra quan veiem els problemes d’algunes mares dels nens de la Resi. Però també ens sorprèn gratament quan els van solucionant. També ens quedem de pedra quan arriben les notes de l’escola o de l’institut, en ocasions perquè venen suspensos, i d’altres perquè arriben aprovats amb qualificació d’excel·lent. Amb el temps, i complint-se certes condicions especials, els nens van canviant, intentant que sempre sigui a millor. Sembla que fa segles que eren petitons, però el temps vola...
Motius d'oració
(1) *** Orem pel rendiment escolar dels nostres nens i adolescents a l’escola i al institut; que vagin desenvolupant una bona formació.

(2) *** Orem pels canvis necessaris que s’han de produir a la vida de les mares i els pares dels nostres nens per tal de millorar la seva situació.
Veure un
altre mes
Residència Infantil Emmanuel - c./ Josep Anselm Clavé, 18 - 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) - Tel. 933 722 054 - info@resi-rie.org - www.resi-rie.org Compte bancari: CaixaBank / "La Caixa" ES61 2100 9250 6922 0011 8569
ALTRES IDIOMES
RESIDÈNCIA INFANTIL
EMMANUEL - R I E
La imagte del mes
La imatge del mes és un breu missatge d'informació i agraïment per a tu i tots els col·laboradors i simpatitzants de la nostra llar d'acollida.

MOLTES GRÀCIES
PEL TEU SUPORT !!!
INSCRIU-TE AQUÍ A
"LA IMATGE DEL MES"
Cancel·la aquí la inscripció
del teu correu electrònic


PROJECTE MUSICAL
"BÍBLIA AL COR"
... anar a Web RIE !
Sant Just Desvern (Barcelona)
Tel. 933 722 054

Escriu-nos a:
info@resi-rie.org


Una llar per a nens
en
un ambient familiar
Web RIE
Moltes gràcies a tots els voluntaris
que la feu possible!
Exposició de fotos autoritzada pels tutors legals
amunt